Vanhemmat luokitellaan nykyisin - minunkin takapuolen tarra on nyt nähtävissä

Nykyisin kaikki lokeroidaan ja samalla kaikista lokeroista halutaan pois. En voinut kuitenkaan mitään  kun kuulin taas kerran vanhan ja joo-o jokseenkin sovinistinen vitsin:

"Miksi morsiamet pukeutuvat valkoiseen? - Eikös kaikki kodinkoneet ole valkoisia!"

Hah, vaan minäpä en muuten pukeutunut! Jäin kuitenkin hiukan huvittuneena pohtimaan jos tuo vanha vitsi pitäisikin paikkansa, millaiset energiakortin ne olisivat virastossa takapuoleni päälle laittaneet keikkumaan vuonna 2018. 

Energiatodistuksen laatimismenettely ja sisältämät tiedot energiatehokkuus ilmaistaan kokonaisenergiankulutuksen kuvaavalla tunnuksella. 

"Tällä yksiköllä koneisto käy kokoajan ja rataskapasiteetti ylittyy huimasti. Lisäenergian tarve saadaan kaatamalla lisää kofeiinipitoista ainetta ja lataamalla akkuja auringossa kaukana kotoa. Näiden kahden kululutuksen tarve näyttää olevan huomattavan suuri.

Laskennallinen kokonaisenergia riittää ravitsemaan lisäenergian lähteet, joita katsotaan olevan kaksi. Jaahas, näköjään kolme sittenkin. Kahden edelle mainitun vuoksi rungon katsotaan kärsineen hiukan vuosien saatossa, mutta olevan edelleen toimintakuntoinen. Laskennalliseen kokonaisenergiaan on otettu myös huomioon toinen täysimääräiseksi luokiteltu  suurempi energianlähde.

Toteutunut ostohimoenergiankulutus katsotaan olevan haluttua suurempi. Tyyppivika tämän ikäisissä yksiköissä. Kuten myös melutaso, joka kulkee yhteydessä valmistuspaikkaan Etelä-Karjalaan. 

Kokonaisvaltaisella selvityksellä havaitsimme muutamia puutteita ja vikoja, jotka lisämerkitsimme tähdillä *, ** ja ***. 

Yksikkö on todistanut kuitenkin olevansa erittäin energinen ja saa todistuksena, josta käy ilmi tämän hetkinen historia."
Noooh,  miltä se sinun energiatodistus näyttäisi jos sitä uimahallin jonossa kohti saunaan tavaisin? 😂

ps. Muistathan käydä osallistumassa  myös mahtavaan RISTEILY- arvontaan tästä!

18 kommenttia

 1. Eikä!! Ihan super luokitus... mitähän siinä mulla lukis: "Romutukseen kelpaava!" :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me kaikki tarra saataisi, jokainen se omanlainen :)

   Poista
 2. Heh, tämä oli loistava oivallus! Varsinkin tuo kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ajatus kummasti kumpusi tuon "huumori" läjäyksen jälkeen...

   Poista
 3. Haha, hauska postaus!

  Mulla lukisi varmaan, että energiatasot olemattomat, kulutus yli omien resurssien mutta silti yllättävän tehokas. :D jotenkin sitä vaan oppii pärjäämään liian vähällä, vaikka tekis hyvää myös huolehtia omasta koneestaan ja ansaita vähän imartelevampi todisrus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Siinähän ois jo ihan oiva tarra, laittaiskohan ne korjausehdotuksia: "Sammutettava säännöllisesti, energiatasojen palauttamiseksi" :D

   Poista
 4. Huikea teksti!
  Mä nautin aina suunnattomasti kohdatessani tuota tarvetta lokerointiin. Ihmistä on hauska seurata, kun hän yrittää mahduttaa mut johonkin lokeeoon, eikä onnistu siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun viihdytti! Samoin ajattelen kuin sinä. Siinähän sitten mielessään survoo sinne lokeroon, en mahdu :D

   Poista
 5. Huippuhauska idis! Nauroin täällä töissä ihan yksinäni omalle tarralleni. Siellähän voisi lukea myös "ex-dinosaurus, jotka uskalsi vihdoin astua tulevaisuuteen ja vaihtoi luuria". Ihmisten lokeroiminen on oikeastaan todella tylsää ja haluaisin itse antaa "kaikkien kukkien kukkia" eli jokainen voisi olla juuri sellainen kun on ilman lokeroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvitti se sinun dinosaurus postaus :D Niin sitä vaan kuule dinotkin ponnistaa tälle vuosi tuhannelle!

   Poista
 6. Nyt ei ihan auennut :-) - mutta ehkä se johtuu siitä, että pääosa kodinkoneistammekin ovat ajalta ennen energialuokituksia! Nimimerkki tiskikonehuoltoa odotteleva,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsissä verrattiin morsianta kodinkoneeseen, jäin pohtimaan tämän morsmaikun tilannetta kodinkoneena ja nykyisinhän niissä pitää olla nämä energialuokitukset :D

   Poista
 7. Tää on ihan mahtava, ois kiva tehdä myös tämmönen. :D

  VastaaPoista
 8. Minulla lukisi varoitus liian pitkän yhtäjaksoisen käytön haitoista. Muistutus latauksesta ja tauoista.
  Hauska postaus! Enpä ole tuota morsian/kodinkone vertausta kuullutkaan. Meillä paljon myös mustia kodinkoneita. (Sulhanen)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommenttisi ♥

INSTAGRAM @satua.vai.totta