Millainen somepersoona olet? Tunnista itsesi testistä!

Tuttavan kanssa tuli pohdittua millaisia somettajia olemme. Apua mitä piirteitä löytää itsestään. Loppujen lopuksi meitähän on niin monta tyyppiä kuin on käyttäjää, mutta jotkut ovat aika ylitsevuotavia.


Tunnistatko seuraavista ääripään somepersoonista omia piirteitäsi? Jokaisesta piirteestä saat 1 pisteen. Laske lopuksi pisteesi yhteen ja tsekkaa millainen somepersoona olet!

👀 Utelias Ulla
Tahdot tietää kaiken. Kuka on kenenkin kanssa? Miksi joku ei ole jonkun kanssa? Kuka kävi viime viikonloppuna ulkona? Kuka ei käynyt? Mutta miksi ei onko jotain tapahtunut? Osaat surffata sujuvasti profiilista toiseen, selvittääksesi jatkumon aina facebookin alkuhistoriaan kanssa. Jaat kaiken tiedän naapurisi kanssa, jos hän ei henkilöitä tunne etsin jonkun joka tuntee. Itse et päivitä somea ollenkaan.

🙈 Salailija Suvi
Päivityksesi ovat niin salamyhkäisiä ettei niistä ymmärrä kukaan mitään. Päivität tiedon murusia, mutta jos joku kysyy asiasta. Et kerro. Ehei... Päivityksesi menettää mielenkiinnon yhtä nopeasti kuin se herätti kiinnostuksen. 

😅 Höpöttäjä Hessu
Olet tervetullut joka keskusteluun. Sinun sanomisia on mukava lueskella. Ne ovat viihdyttäviä, jokseenkaan ei niin kannanottavia. Olet ottanut keskusteluissa roolin olla se joo-joo tyyppi ja hyvän tuulen tuojana. 

😁 Linkittäjä Laura
Linkität eri somekanaviin jatkuvasti mitä erikoisempia juttuja. Moni onkin poistanut sinut uutisvirrasta koska eivät jaksa jatkuvaa spämmäystä. Tuskin olet itsekkään lukenut niitä. Ihmettelet suosiosi hiipumista, koska tykkäyksiä ei tule. Jatkat toimintaa kuitenkin ihan samalla tavalla.

👬 Säestäjä Samu
Komppaat aina kaveria ja olet samaa mieltä. Et osaa ilmaista mielipiteitä yksin, siksi säestät aina mukana. Tägäät aina kaverisi juttuihisi vahvistaaksesi mielipidettäsi, eiks niin Samu?

😩 Masentava Maisa
Et löydä ikinä mistään mitään hyvää. Sää on kamala, palkan korotus liian pieni ja joululahjat onnettomia vaikka sait haluamasi, mutta se oli väärin paketoitu. Muille kommentoit aina aloittaen: Voi kun minäkin... Oispa minullakin... Pystyisimpä minäkin. Pessimisti ei pety vai pettyykö? ääää...

🙈 Hiprakka Hilma
Päivittelet somea vain pikku päissäsi, jolloin mielen syvän sopukat pulppuavat pintaan. Päivitykset ovat lennokkaita, piiketteleviä, vahvasti kantaa ottavia ja toisinaan erittäin sekavia. Aamulla pyyhit päivitykset pois. Hävettää.

💪 Mässäilijä Masa
Sinun päivitykset ovat aina täynnä tarinaa. Olet somettamisen eliksiiriä, ilman sinunlaisia ei somemaailma pyörisi. Mässäilet huomiolla niin hyvällä kuin pahalla. Olet päivittänyt tilejäsi niin usein, että jo pelkkä: H U O M E N T A! saa monenlaisia reaktioita aikaan.

☝ Puuttuja Paula
Olet joka asiasta erimieltä tai vähintäänkin lisäät siihen jotain. Haluat olla itse oikeassa vaikka olisit väärässä. Puutut joka keskusteluun lakipykälien ja mielipiteidesi kanssa. Sinun julkaisuihin ei saa puuttua estät kommentoinnin heti kun ensimmäinen sora ääni ilmestyy paikalle. Uhkaat nettipoliisilla ja haukut vastapelurin yv:llä. 

🙆 Mahtava Maaria
Sanot sanat suoraan niin kuin ne on. Teet sen mieluusti myöhään illalla, koska haluat saada ihmiset pysymään hereillä ja aamuvirkut heräämään. Sinun sanasi kiertää kauas, mitä tahansa kirjoitatkin, siitä puhutaan takuulla seuraavana vielä seuraavanakin päivänä.

🙇 Johtaja Jaakko
Aloitat aina keskustelut somessa. Se olet sinä joka luettelee päivän aiheet ja jengi sekoaa puheistasi ja somettaa sikana keskusteluihin. Nautit saamasta huomiostasi ja aloitat seuraava päivänä saman rumban uudelleen.

💏 IHQ Irina
Kaikki on ihanaa ja #IHQ. Mussakat, murmelit, oih! ja söpöööö toistuvat joka päivityksessä. Elämäsi näkyy somessa vain vaaleanpunaisten kakkuloiden läpi vaikka todellisuudessa otsassa töröttävän finnin takia olet ollut piilossa jo viikon. Silti postaat uusista iiiiihanista ja söpöistaä villasugista. #IHQtjalassa #mussukkaosti 

🙊 Töräyttelijä Timppa
Sinulla on sana sanottavana joka käänteessä vaikka oikeastaan sinulla ei ole aikomustakaan seistä sanojesi takana. Sinusta on vain hauska aiheuttaa hämmennystä ja saada ihmiset sinkoilemaan someseinille.

Laske pisteet yhteen:

13-10 pistettä: Olet somemaailman pärskahteleva timantti💎tai räjähtevä  pommi💣 . Tunnet sen kuin omat taskusi. Tosin myös muut tuntevat sinut kuin omat taskunsa ja naapurisi. Aiheutat tuntemuksia ääripäästä toiseen. Sinusta joko pidetään tai sinua vihataan syvästi. Olet vienyt somettamisen ja uteliaisuuden äärimmäisyyksiin ja et osaa enää ulos sieltä.

9-6 pistettä: Laiva alkaa olla pahasti kallellaan. Et osaa enää aina erottaa oikeaa elämää somesta. Vilkuilet sitä jatkuvasti kännykkääsi 📱, josko naapurisi olisi tullut töistä. Vaikka voisit sen tarkistaa ikkunasta. Päivität päivän liikkeet, koska pitäähän muidenkin tietää mitä teet.

6-4 pistettä: Somepersoonasi on valmis kokeilemaan erilaisia juttuja. Sinusta on välillä kiva venyttää omia rajojasi, mutta et ole revittelijä. Et ole vielä antanut kännykälle valtaa vaan voit jopa unohtaa sen lenkin ajaksi kotia (ainakin teoriassa voisit!💁).

4-2 pistettä: Terveen paperit! Käytöksesi viittaa puhtaasti tämän päivän somekäyttäjään. Joskus uteliaisuus vaan voittaa terveen järjen tai tulee päästettyä sormista sammakoita 🐸 keskusteluihin. Sellaista elämä on. Älä ole huolissasi, tästäkin selvitään.

1- ei yhtään pistettä: Camoon onko tälläistä tyyppiä olemassakaan! 😂Väitätkö tosiaan ettet ole sortunut mihinkään yllämainituista I K I N Ä ?

Antoisaa ja iloista pääsiäistä! 🐣

15 kommenttia

 1. Nyt kyllä kolahti omaan nilkkaan. Jopa hiukka hävettää :D Mut noinhan me tosiaan taijetaan välillä käyttäytyy :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin me taidetaan! Sitä ei vaan kehtaa myöntää :D :D Huumorin kautta asioita on usein helpompi käsitellä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Loistavaa! Niitä on hyvä esitellä :D Niinhän se on, että kyllä me kaikki joskus teemme jotain "pöllöä" :D

   Poista
 3. Tämä oli hauska. Yksi noista osu kokonaan ja kaksi osittain, joten lopputulos on kait kaksi, eli terveen paperit. :)

  VastaaPoista
 4. Napsahti terveen paperit! taitaa siis olla kaikki kunnossa ;) Toivottavasti näin on!

  VastaaPoista
 5. Hah, tää oli niin hauska! En edes kehtaa kertoa vastausta 🙈

  VastaaPoista
 6. Luulin laittaneeni jo tänne 🤔 ja osittain jotkut pitää paikkaansa eli osittain 6

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommenttisi ♥

INSTAGRAM @satua.vai.totta