Pitää tehdä sitä ja mennä tuonne! Oletko kesäsuorittaja vai nauttija?

Talven pimeisiin tunteihin kuulkaa kertyy niitä hetkiä jolloin ajattelee: Jukoliste SITTEN KUN aurinkopaistaa ja on lämmin, minä tyttö se istutan kukkia kokopihan täyteen ja reissaan picnic korin kanssa vieraiden kaupunkien nurtseilla. Pyöräilen ainakin Ivaloon ja takaisin. Sekä heilutan helmoja Suomenlahden aalloissa ja kastelen kutreja Saimaan vedessä.

Todellisuus tärähtää vastaan kuin itikka tuulilasiin lämpimän ilman vyöryessä:

Kuka niitä kukkia jaksaa kastella? Kaksi amppelia takakontissa on hyvä ajella puutarhalta takaisin kotiin. Hymyillä perennoille, jotka jaksaa vihertää ilman, että apinan raivolla raahaa vettä kuivuvasta kaivosta. 
Ja entäs se picnickori....hahahha HA?! Eihän, meillä edes ole sellaista! 
Takapuoli ei kestä talven jäljiltä edes nähdä pyörän satulaa, vaikka muutamien kymmenien kilsojen jälkeen alkaakin tottua siihen. Ei siis todellaan Ivaloon, mutta käyks Imatra? sinne kun on 1010 kilometriä vähemmän kuin Ivaloon? Ja kotoa siis 15 kilsaa! 
Suomenlahden kosketus on laivan karaokebaarin rytmit ja aurinkokannen viimainen kesätuuli. Ja todetakseni, että tänään on kesäkuun 16. ja en ole edelleenkään käynyt uimassa, saati kastellut kutrejani tahi napaani Saimaassa. No en edes polvia. Ei sinne voi mennä vesi on aivan jäätävää.
Miksi ihmeessä ihmisen päähän kertyy kummia kesäsuorittajan mietteitä? Miksei vaan anneta mennä ja nautita niistä päivistä. Rakastan kesää, antaa siis kesäpäivien myös rakastaa minua!

Parasta onkin ollut tähän mennessä extempore teltan levitys pihanurmelle ja rento kesäsunnuntai siellä köllötellen. Tallinnan matka kuopuksen kanssa hänen ehdoillaan ja opastuksellaan.Yksikseen tehty jäätelöajelu 1,4 kilometrin päähän lähikaupalle. Yllätysretki Puumalaan ja pizza eväät laiturilla, kera jalopenopurkin! Hyvin yllättävistä hetkistä voi tulla hauskoja ja niitä parhaiten muistoissa säilyviä.
Saippuakuplamaratooni pihalla lasten kanssa. Kylpytynnyrin lämmitys viileänä kesäyönä. Pitkä puhelu ystävän kanssa kun muut nukkuvat. Lenkillä bongatut tien pientareet joita ei oltu vielä leikattu. Ja GRILLIMAKKARA. Voi pojat, meikäläinenhän rakastaa makkaraa! Sama se mitä se on olkoon possua, soijaa taikka kanaa, mutta jos se on makkaran muodossa. Syön sen! 
On siis super paljon ihan arkisia asioita joista voi nauttia olematta kesäsuorittaja! Mistä sinä nautit kesässä vai onko sinulla lista jonka mukaan kesä tehdään?

Muistahan piipahtaa @satua.vai.totta IG puolelle, sekä ottaa haltuun myös FB Satua vai totta. Pääset mukaan kesäpuuhiin aina kotinurtsilta maailmalle! 

Ei kommentteja

Kiitos, kun jätit kommenttisi ♥

INSTAGRAM @satua.vai.totta