Hellesään PARAS kohde Suomessa – Jukupark vesipuisto TurussaKesäloma reissu jatkui länsirannikolle ja muutaman etapin jälkeen Turkuun.

Jos edellinen kohde Tuurin karavaanialueella ei ollut ihan nappivalinta, tämä on kohde oli! Turusta löytyy takuulla Suomen coolein kesäkohde Jukupark. Vesipetojen paratiisi, auringonpalvojien Riviera ja lomalaisten laguuni!

Aurinko paahtoi täydeltä taivaalta ja altaaseen pulahtelu tuntui liki taivaalliselta. Kun kellahti aurinkotuoliin pitkälleen oli fiilis kuin etelän lomalla. Ah! Aivan fantastista. Miten Suomen kesä onkaan ollut mahtava tänä vuonna?

"Kun kellahti aurinkotuoliin pitkälleen oli fiilis kuin etelän lomalla."

Ennakkoon en ollut paikasta kuullut mitään, joten ei ollut ennakkoluulojakaan. Paikka yllätti suurella koollaan meidät kaikki, niin paljon siellä oli erilaisia vesiliukumäkiä. Ainut vain, etten uskaltanut sitten yhteenkään. Pelkkä ajatuskin sai puistatuksia aikaan. Minne on kadonnut kaikki rohkeus ja rämäpäisyys? Onneksi meidän perheessä muut otti ilon irti ja testasivat mäkiä minkä ehtivät. 

Alueella on myös meille vähemmän hurjille Merirosvosaari, jossa riittää puuhaa pitkäksi aikaan. Kun rohkeus kasvaa voi siirtyä isoihin mäkiin. Tässä oli se hyvä puoli, että isot mäet olivat kokonaan erikseen ja pienemmät lapset ei näin jää jalkoihin. 


Paikka oli myös tilava, vaikka väkeä riitti. Siisti ja huollettu. Saunat ja suihkutilat ovat reilun kokoiset. Ja lukollisia kaappeja löytyy niin sisältä kuin ulkoa. Ainoa miinus jonka joutuu antamaan on huutava pula aurinkovarjoista. Eli jos varjoa tekee mieli, on hyökättävä paikalle heti aamusta paikan auettua. 

Mitä hurvittelu sitten Jukuparkissa maksaa? Sisäänpääsy on 21€ henkilöltä ja alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. S-kortilla saa 2€ lipun hinnoista pois. Hintaa on kritisoitu kovasti, mutta itse tunsin saavani rajoille erittäin hyvin vastinetta.

Jukuparkissa on myös omat eväät sallittuja ja moni kantoikin kylmälaukun aurinkotuolien viereen. Me emme olleet asiaa edes ajatelleet, joten söimme ja joimme ravintolan puolella. 

Joka vesipedon unelma paikka! 

ps. Olisi ollut mahtava laittaa teille tusina kuvia paikasta, mutta paikalla ei ollut minusta sopivaa kuvata. Siksi yllä oleva kuva on sumennettu. Kuvia kannattaa käydä tsekkaamassa Jukuparkin omilta sivuilta tai sitten kipaista paikan päälle! Helteet jatkuu nimittäin ennusteiden mukaan vielä tovin.

Seikkailuihin ja muihin käänteisiin pääset mukaan myös Instragramissa @satua.vai.totta, sekä Facebookissa Satua vai totta. Nähdään siellä!

Ei kommentteja

Kiitos, kun jätit kommenttisi ♥

INSTAGRAM @satua.vai.totta